Adatkezelési tájékoztató

Vizek és vizes élőhelyek megőrzése

Adatkezelési tájékoztató

Jelen adatkezelési tájékoztató célja, hogy Nagy Tavak és Vizes élőhelyek Szövetség (cím: 8226 Alsóörs, Barátság utca 16, nagytavakkoalicio@gmail.com ; továbbiakban: „Adatkezelő”) a nagytavak.hu oldalon elérhető honlapján, e-mail címére érkezett levelein és adományozáson keresztül az érintettektől kapott adatok kezelésével, felhasználásával kapcsolatosan tájékoztassa az érintetteket.
Az adatszolgáltatás önkéntes, az érintett dönthet arról, hogy megadja-e a kért személyes adatait. Amennyiben az adatkezeléshez az érintett hozzájárul, az Adatkezelő az adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli.

Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával hozzájárulok ahhoz, az Adatkezelő által üzemeltetett weboldal látogatása során, valamint bármely más módon megadott személyes adataimat az Adatkezelő a jelen adatvédelmi nyilatkozat 3. pontjában írt célból kezelje, részemre elektronikus hírlevelet küldjön.

  1. Adatkezelő:
    Nagy Tavak és Vizel élőhelyek Szövetsége
    cím: 8226 Alsóörs, Barátság u. 16.
    e-mail: nagytavakkoalicio@gmail.com
     
  2. A kezelt adatok köre:
    Az érintett neve, e-mail címe, telefonszáma, lakcíme, születési ideje.
    Az az információ, hogy az érintett támogatója-e az Adatkezelőnek vagy sem.
    Az az információ, hogy az érintett az Adatkezelőtől kapott-e e-maileket, azokat megnyitotta-e, illetve rákattintott-e az azokban lévő linkekre.
    Amennyiben az érintett kitöltötte Adatkezelő valamely kérdőívét, az ott feltüntetett adatok szintén az Adatkezelő kezelésébe kerülnek.
     
  3. Adatkezelés célja:
    Önkéntesek, aktivisták segítők regisztrálása
    Az érintettek tájékoztatásának, mozgósításának és adománykérésnek az elősegítése
    Anonim statisztikák, elemzések készítése
    Minőségbiztosítás
    Kapcsolattartás céljára – hírlevélre feliratkozás
     
  4. Adatkezelés módja:
    Az érintett adatait Adatkezelő a honlapjának tárhelyet biztosító szerveren, valamint ideiglenesen az Adatkezelő e-mail címéhez kapcsolódó tárhelyen tárolja. Az érintettek személyes adatainak kezeléséhez kizárólag az Adatkezelő külön hozzáféréssel rendelkező munkatársainak van lehetősége.
     
  5. Az adatokhoz hozzáférők köre:
    Az Adatkezelő nem végez reklámtevékenységet, így személyes adatokat harmadik félnek nem ad át.
     
  6. Érintettek személyes adataik kezelésével kapcsolatos jogaik:
    Az érintett tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen, ennek keretében bármikor kérheti személyes adatainak helyesbítését és törlését is az Adatkezelő levelezési címén. Felhasználót megilleti továbbá a bírósági jogérvényesítéshez való jog is.
     
  7. Technikai adatok, cookie-k:
    A nagytavak.hu honlap tárhely szolgáltatója a BlazeArts Kft. Székhelye: 1096 Budapest, Thaly Kálmán utca 39., Magyarország privacy@forpsi.hu. A szolgáltatásokhoz tartozó mezők könyebb kitöltése érdekében úgynevezett „sütiket” (cookie-kat) használ, amelyben személyes adatok nem, kizárólag belső azonosító kerül tárolásra. A honlap szolgáltatásai teljes mértékben használhatók abban az esetben is, ha a böngészőben le vannak tiltva a sütik. Adatkezelő anonimizált statisztikai célokra, az oldal látogatottságának mérésére Google Analytics és Facebook Pixel szolgáltatást használ.
    További információ a cookie-k használatáról a www.allaboutcookies.org oldalon – itt többek között részletes útmutatót is találsz a cookie-k számítógépről való törléséről. A cookie-k mobiltelefonról való törlésére vonatkozó információkért olvasd el a készüléked kézikönyvét.
     
  8. Jogérvényesítés:
    Az adataid kezeléséről bármikor ingyenesen tájékoztatást kérhetsz, valamint kérheted adataid helyesbítését vagy törlését az Adatkezelő nagytavakkoalicio@gmail.com e-mail címen. Kérésedet igyekszünk haladéktalanul, de legkésőbb a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül teljesíteni.
    Tájékoztatunk, hogy az adatkezeléssel, adatfeldolgozással kapcsolatban jogorvoslattal, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság hivatalánál (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5; Telefon: +36-1-391-1400; E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) élhetsz.
 

Print Friendly, PDF & Email